søndag 20. juni 2010

What was on my mind

Eg hadde ei flott bursdagsfeiring med gode vener, litt grilling, muffins med fyrstikker (Geir hadde ikkje lys. Sjarmerande!) og ein god del øl. Sidan det har hatt ein dag til å komme meg på (denne gongen vil det seie å liggje naken i senga heile dagen og vere kjempeslapp), ein dag på fjellet med Ingeborg, og to dagar med jobbing.

Det ser no ut til at eg skal ta turen heim til Eid før vi reiser til Roskilde. Pappa har nemleg vore så fantastisk snill at han har lånt oss den nyinnkjøpte BMW-en sin. Hurra!

Men det betyr at eg eigentleg ikkje har noko særleg med tid igjen her i Bergen før vi reiser. I morgon skal eg på fjellet med Ida, og dessutan må eg vaske (meir) kle, rydde hybelen og pakke saman det som skal pakkast. Eg er fullstendig klar for sommar!

Fekk dessutan BH i posten i dag. Bestilte ein for under £10 på Brastop, berre for å sjekke om det var noko å satse på i framtida. Lurer på om cupen skulle vore litt større, men elles sat den kjempegodt, så ein dag eg får somla meg til det skal eg gjere eit nytt forsøk! Nettbutikken er absolutt verd ein titt dersom ein har ein BH-storleik som ikkje er å finne på Cubus og H&M, for å seie det på den måten.

No er det natt! (Sjølv om eg trur klokka på blogginnlegga mine seier noko heilt anna.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar